مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن مهریه

سلام . بنده هفت ماهه که عقد کردم .همسرم مدتی قبل با زور و دعوا مجبورم کرد که نامه ایی در برگه ی سفید بنویسم و بگم که در صحت و سلامت کامل عقل تمام مهریه خودم را به همسرم بخشیدم و بعدش هم امضا و اثر انگشت ازم گرفت ‌میخواستم بدونم چقدر سندیت داره و میشه توی دادگاه ازش استفاده کنه؟ من مجبور شدم و تحت اجبار اون نامه رو نوشتم ‌. حتی خانوادم اطلاعی ندارن .. مهریه بنده 314 سکه است

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام بذل وبخشش قابل رجوع هست طی اظهارنامه رجوع از بذل به ایشان اعلام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نوشته شما عبارت ابرا را نداشته باشد بلکه به منزله بذل وهبه باشد قابل رجوع خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله سندیت دارد و معتبر است مگر قرارداد در قالب عقد هبه باشد و شما باید با ارسال اظهار نامه برای همسرتان ، اعلام نمایید که از هبه رجوع کرده اید
یا در دادگاه اجبار و اکراه خود را ثابت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید