مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سن شناسنامه ای

سن شناسنامه ایم تا حدودی بهم نمیخوره.ولی بیشترین دلیل عوض کردنش شرایطیه که تو خانواده داشتم بخاطر محدودیتا خیلی از زندگیم عقب افتادم.میخام ببینم تحت چه شرایط و عنوانی میشه درخواست بدم حدود 4. 5سال کمترش کنم
اگه خانه بهداشت اشتباه ثبت کرده باشه؟شناسنامم برای خودم نباشه و استشهاد محلی و نامه شورا ببرم شدنیه؟چه مدارکی لازمه اصلا

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تغییر سند در صورتی که کمتر از 5 سال باشد در صلاحیت دادگاه حقوقی محل سکونت به طرفیت اداره ثبت احوال می باشد و قابل تجدید نظر در دادگاه تجدید نظر استان است .
در این مرحله قاضی ممکن است برای اثبات سن واقعی متقاضی را به پزشکی قانونی ارجاع دهد .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.تغییر سند در صورتی که کمتر از 5 سال باشد در صلاحیت دادگاه حقوقی محل سکونت به طرفیت اداره ثبت احوال می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تغییر سن ، شما میتوانید هر ادعایی را در دادگاه مطرح نمایید ولی باید با دلایل ادعای خود را اثبات نمایید در غیر این صورت دادگاه ، درخواست شما را رد خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید