مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه آموزش و پرورش تا آخر خدمت ( 30 ساله )

سلام وقت تون بخیر.
من معلم حق التدریس آموزش و پرورش بودم که در تابستان پودمان ها و آزمون های آموزش پرورش برای تبدیل وضعیت را شرکت کردم و قرار شد از 1 مهر برامون حکم پیمانی بخورد.
در ضمن فرزند جانباز 40 درصد هم هستم.
به من گفتند برای رسمی شدن شما باید اول آزمون ها را بدهید و پیمانی شوید و سپس تبدیل وضعیت به رسمی بخاطر ایثارگری می شوید.
در حال حاضر آموزش و پرورش ما را مجبور به امضای تعهد نامه ای کرده که من بابت امضای آن بسیار پشیمان هستم. گفتند همه برای دریافت حکم پیمانی و گرفتن حقوق باید امضا کنند و من اگر می خواهم تبدیل به رسمی به خاطر جانبازی پدر شوم حتما باید امضا کنم.
به خاطر پشیمانی بسیار و استرس فراوان از امضای تعهد به خاطر مفاد آن، من آن را به آموزش و پرورش ارائه نداده ام.
آیا سیستم آموزش و پرورش به ثبت اسناد دسترسی دارد؟
چگونه و به چه طریق می توانم این تعهد نامه را لغو کنم؟
( حتی به قیمت عدم حضور در آموزش و پرورش )
آیا در صورت بیماری و عدم توانایی تدریس طبق ابن تعهد باید به آموزش و پرورش خسارت بدهم و مورد پیگرد قضایی قرار می گیرم؟
این تعهد فقط از حق تدریسم در حال تبدیل به مبمانب گرفته سد و سایر گروه ها تعهد نامه اب قابل قبول و فقط برای10سال نه30 سال را امضا کردند

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دوست عزیز موضوع شما نیاز به توضیحات و گفت و گو دارد