مشاوره حقوقی رایگان - تراول تقلبی

سلام بنده راننده تاکسی اینترنتی هستم مسافر خانومی و سوار کردم که در پایان سفر به من یک تراول پنجاه هزار تومنی دادن که بعد از پیاده شدن متوجه شدم تراول تقلبیه با پشتیبانی هم تماس گرفتم خیلی راحت گفتن ما نمیتونیم کاری کنیم
حالا سوال بنده اینه که آیا میشه از این فرد شکایت کرد و آیا میشه اثبات کرد که این فرد پول تقلبی به من داده آیا مرجعی تو این مملکت هست که این موارد اینطوری را پیگیری کنن؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوان شکایت نمایید ولی کن بار اثبات مبنی بر اینکه وی تراول چک تقلبی را ارائه نموده است بر عهده شما خواهد بود