مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

با سلام بنده 23سال سن دارم و در حال حاضر سربازه هستم مادرم را در بچگی بخاطر سرطان از دست دادم پدرمم را هم سال پیش بر اثر بیماری کرونا از دست دادم و با برادره بزرگترم زندگی میکنم خودم هم به بیماری های مفصلی دچار هستم و شرایط خدمت سربازی را ندارم به نظر شما میتونم معافیت بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید درخواست کمیسیون پزشکی در حین خدمت نمایید قابل بررسی می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. درخواست دهید ملاک نظرکمیسیون است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید نظر کمسیون پزشکی ررا اخذ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید درخواست کمیسیون پزشکی در حین خدمت نمایید قابل بررسی می باشد و یا با تلفن 096480.تما یگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست دهید در کمیسیون پزشکی بررسی میشود.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد. . بهتر است درخواست خود را درکمیسیون کتبامطرح کنید.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام از طریق پزشکی به دلیل بیماری مفصلی اقدام کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...درخواست بدهید ولی احتمالا صرفا با معافیت از رزم شما موافقت خواهد شد.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

مشمولان خدمت سربازی به لحاظ سلامت و توان جسمی و روانی در 4 دسته ی زیر طبقه بندی می شوند:

مشمولانی که دارای سلامت جسمی و روانی کامل هستند و قادر به انجام کامل خدمت می باشند.مشمولانی که دچار بیماری، نقص عضو و یا اختلال روانی جزئی هستند که به علت عدم برخورداری از سلامت کامل، بر حسب نوع بیماری و تحصیلات، معاف از رزم خواهند شد.مشمولانی که دارای بیماری های جسمی و روانی ای هستند که قابل درمان است به علت درمان و معالجه، معاف موقت پزشکی می شوند.مشمولانی که دچار اختلال روانی و یا نقص عضو غیرقابل درمان هستند که توانایی انجام خدمت سربازی را ندارند، معافیت دائم پزشکی دریافت می نمایند.
حضرتعالی هم به لیست بیمارهای معافیت پزشکی مراجعه کنید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

با توجه به این شرایط امکان پذیر است