مشاوره حقوقی رایگان - دیه

دیه گوش شکسته سمت راست که شنوایی دارد
دیه بریده شدن لاله گوش چپ بدون شنوایی
دیه شکسته شدن فک پایینی سمت راست
دیه گونه ی شکسته شده ی زیر چشم راست
کبودی هردوشون چشم
ده بخیه در سر
شش بخیه در زیر گلو
شکستن دوماهه از ستون فقرات
کل دیه بنده چقدر میشه تخمین زد

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
محاسبه دیه با اجرای احکام می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید درصدها توسط پزشکی قانونی تعیین شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصد میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین متوسط اجرای احکام ارزش ریالی آن محاسبه خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تعیین وتشخیص صدمات وجراحات برعهده پزشکی قانونی واجرای احکام کیفری محاسبه می کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصد میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین متوسط اجرای احکام ارزش ریالی آن محاسبه خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود درصد میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین متوسط اجرای احکام ارزش ریالی آن محاسبه خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان و درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین میشود.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین وتوسط اجرای احکام محاسبه میگردد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین وتوسط اجرای احکام براساس حکم دادگاه محاسبه میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درصد دیه را پزشکی قانونی تعیین خواهد کرد.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

درصد میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود و اجرای احکام ارزش ریالی آن محاسبه خواهد کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و توسط اجرای احکام محاسبه می گردد ضمن اینکه جهت محاسبه دیه میتوانید از قسمت تنظیم اوراق قضایی سایت استفاده نمایید،درصورت نیازبه راهنمایی کاملترمیتوانیدازطریق دادراه تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

جزییات و میزان دقیی اسیب های شما هنوز مشخص نشده. منتطر گواهی دقیق باشید