مشاوره حقوقی رایگان - محدود شدن اطلاع

سلام
یکی از وزارت خانه ها در پرونده ای از من شاکی شدند و اتهام افترا و تهدید زدند
حالا در روند پرونده در سیستم ثنا جمله زیر میاد،
با عرض پوزش، اطلاع رسانی این پرونده توسط شعبه رسیدگی کننده محدود شده است و از این طریق امکان پذیر نمی باشد.
به چه معناست

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بسته به حساسبت سازمان شاکی شما و موضوع افترا دادسرا دسترسی ب پرونده را محدود نموده اند. اما به عنوان یی از اشخاص پرونده میتوانید حضوری مراجعه کنید و مطالعه پرونده داشته باشید. با اجازه بازپرس. بهتر است از یک وکیل در این راه کمک بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضورا یا از طریق وکیل موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا یا از طریق وکیل موضوع را پیگیری کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
یعنی جهت اطلاعات باید به شعبه مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود باتوجه به متن درج شده حضوری پیگیری نمایید