مشاوره حقوقی رایگان - موجر پول پیش رو تحویل بنگاه املاک داده اما بنگاه پولم رو نمیده

سلام وقتتون بخیر
قرارداد اجاره ای داشتم که به پایان رسید ، آپارتمان رو تخلیه و بعد از بازدید مالک با هم به بنگاه املاک رفتیم ، در آنجا کلید را تحویل مالک دادم و مالک پول پیش بنده رو در دستگاه کارت خوان بنگاهی کارت کشید ، که قرار شد فردای آن روز پول پیش بنده توسط مشاوره املاک به حساب بنده واریز شود.
مالک در نوشته ای که در بنگاه نوشتیم سه مورد رو از بنده خواست ، یکی نظافت آپارتمان ، دوم لامپ 2 عدد ، و سوم وصل تلفن آپارتمان(به علت بدهی جمع آوری شده است).
بنده دو مورد اول رو انجام دادم ، و مورد سوم مخابرات به بنده گفتند که حتما باید صاحب خط که پسر مالک هست حتما باید به مخابرات مراجعه کنه تا به راحتی دو سه روزه وصل مجدد بشه.
حالا مشکل اصلی چیه؟؟؟؟
اینه که مالک خودش رو مخفی کرده و تلفن های بنده رو پاسخ نمیده و مخابرات هم نمیاد ، به املاکی زنگ زدم گفت تلفن های من رو هم پاسخ نمیده ، از املاکی خواستم که پول پیش بنده رو که قرار بود به حسابم بریزه رو پرداخت کنه ، املاکی میگه که نه من نمیتونم پول شما رو پرداخت کنم تا مالکت نیاد تایید کنه که سه مورد رو انجام دادی ، در صورتی که بنده بهش گفتم هزینه نظافت رو از پولم کم کن ، و دو عدد لامپ خریدم و به بنگاهی تحویل دادم ، و بهش گفتم که مخابرات گفته کلا 250 هزار تومان بابت تلفن هزینه لازمه که اون رو هم کم کن مابقی پول من رو بده چون من به شدت به این پول احتیاج دارم و بچه کوچیک دارم ، اما بنگاهی میگه که من تا مالکت نیاد و تایید نکنه پولت رو نمیدم
الان من بلاتکلیف ماندم بین این دو یعنی مالک و بنگاهی که رفیق فابریک همدیگه هستند و هرشب باشگاه و پارک با هم بودند قبل از کرونا در واقع بازیشونه و اینا همه حقه است وگرنه امکان نداره مالک پاسخ بنگاهی رو نده با هم رفیق هستند.
حالا خواهشی که از شما دارم اینه که بنده رو راهنمایی بفرمایید ، کل مبلغ پول پیش بنده در دستگاه کارت خوان مشاوره املاک کارت کشیده شده اما مشاوره املاک پولم رو نمیده ، من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وجوه ودیعه مذکور به شما پرداخت نمی گردد بایستی دادخواست استرداد را به طرفیت مالک و شخص املاک تقدیم می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی مدارک و توضیحات دقیق تر دارند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست استرداد ودیعه به طرفیت مالک و بنگاه دار بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در اتحادیه صنف املاک از وی شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد را به طرفیت مالک و شخص املاک تقدیم می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه مبلغ رهن و خسارات را به طرفیت فقط موجر مطرح نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه وجه رهن را به طرفیت موجر مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در اتحادیه صنف املاک از وی شکایت نمایید