مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه در خصوص اتهام انتسابی

با سلام
ابلاغیه الکترونیکی برای بنده ارسال شده با متن زیر
آیا اگر در این مهلت رضایت شاکی را جلب کنم باز هم نیاز به حضور هست ؟
ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:

مهلت حضور 5 روز از تاریخ علت حضور :دفاع از اتهام انتسابي
متن ابلاغیه:

مهلت حضور : 5روز نوع علت حضور : دفاع از اتهام انتسابي
دعوي ... به طرفيت ... مبني بر تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات و كلاهبرداري
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.

نتیجه عدم حضور جلب می باشد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رضایت محضری تنظیم کنید یا با شاکی با هم حضورا در دفتر دادسرا حاضر شوید تا گذشت وی را در دفتر دادگاه ثبت نمایند .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رضایت محضری تنظیم کنید یا شاکی از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت خود را اعلام کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رضایت محضری تنظیم کنید یا شاکی از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت خود را اعلام کند