مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام
زوجه هستم
چطور ميتوانم طلاق بگيرم در حالي زوج حاضر به طلاق نيست؟ زوج هيچ گونه مشكلي ندارد و بنده نيز به عدم تمكين محكوم هستم و همچين بذل مهريه را هم قبول نداشته و چندين بار از من درخواست ادامه زندگي بوده ، حال به مدت ٥ سال در خانه پدر سكونت دارم و در اين مدت همواره مبلغي به عنوان كمك هزينه به حسابم واريز كرده و به شدت به بنده علاقه مند هست. ولي دوستش ندارم . لطفا راهنمايي فرمايد . با سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درود می توانید نسبت به طلاق خلع اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید عسرو حرج را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با بذل مهریه و اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای مهریه کنید و حقوق مالی خود را حربه دفاعی خود قرار دهید تا راضی به طلاق شود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آیا قبلا درخواست طلاق مطرح کرده اید ؟
در صورت تمایل تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به داگاه میزان کراهت خود را از زندگی با ایشان ثابت کنید یکی از دلایل شما میتواند همین عدم تمکین به مدت طولانی باشد و در اینصورت به عسر و حرج ناشی از کراهت ثابت میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت باید عسر و حرج شما ثابت شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام با توجه به اینکه شما حق طلاق ندارید بایستی عسرو حرج خود را اثبات نماییدویا این که مهریه و سایر حقوق مالی خود را در قبال حق طلاق بذل نموده و به صورت توافقی از هم جدا شوید(،بنده پرونده‌های شبیه همین جریان شما دارم در صورت نیاز به راهنمایی کاملتر می توانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید)

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

چون محکوم به عدم تمکین هستید باید باهمسرتان توافق کنید درغیراینصورت طلای بسیارسخت هست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در نظر داشته باشیدحق مرد است. بنا براین در صورتی ک خواهان ان هستید ک ایشان از حق خود بگذرد از طریق طلاق خلع اقدام کنید.مهریه خود یا مالی سوای مهریه به ایشان در قبال طلاق ببخشید. البته با گرفتن توافق قبلی ایشان. تماس بگیرید.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام با بخشش حقوق مال خود و اثبات کراهت تقاضای طلاق خلع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درود می توانید نسبت به طلاق خلع اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با اثبات عسر و حرج و بذل مهریه میتوانید طلاق بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه دلایل و مدارک عسر و حرج خود را اثبات نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق به درخواست زوجه دشوار و منوط به علت موجه است
شما جهت طلاق باید یا وکالت درطلاق داشته باشید یا بااحراز شروط ضمن العقد یا احراز واثبات عسروحرج یعنی علتی که دوام زندگی را برای زن باشوهر دشوار وسخت کرده را باید اثبات کنید مثل ترک انفاق یاترک زندگی

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام با بذل مهریه و اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست اجرای مهریه را نمایید و ...
سپس دادخواست طلاق خلع و بذل قسمتی از
مهریه ، به علت عسر و حرج یا شروط 12 گانه مندرج در عقدنامه را مطرح نمایید و