مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به شعبه

سلام
توی جاده فردی به ماشین من زد بدلیل ترافیک شدید و شرایط جاده توافق کردیم بدون حضور پلیس پس از بازگشت از سفر و تعیین خسارت، ایشان مبلغ رو پرداخت کنن که پس از تماس، ایشان پاسخگو نبوده و شماره من رو بلاک کردن. پس از مراجعه به شورای حل اختلاف و تشکیل پرونده و پرداخت هزینه های شکایتم شعبه 5 گفتند چون گزارش پلیس نداری و فقط عکس از پلاک و صحنه تصادف داشتم ، نمی تونی کاری پیش ببری. ولی دیروز پیغامی اومد که نوشته بود
"خانم.... پرونده شما به شماره ....... و شماره بايگاني...... به شعبه ... مجتمع ...تهران ارجاع شد. در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد."
این به این معنی هست که کار من به جریان افتاده؟ بدون گزارش پلیس؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله به جریان افتاده ولی ممکن است به علت نداشتن کروکی دعوای شما رد شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دریافت خسارت از بیمه شرایط و ضوابط خاص خودش را دارد. در بیشتر مواقع به همراه داشتن کروکی تصادفات برای دریافت خسارت لازم و ضروری‌ست.اما در برخی موارد بدون ارائه کروکی نیز می‌توان اقدام به دریافت خسارت کرد.چنانچه طی تصادف آسیب بدنی رخ نداده باشد و طرفین تصادف با یکدیگر صلح داشته باشند، توانایی این را دارند که بدون ارائه برگه کروکی تا سقف حدود 16 تومان خسارت، از بیمه دریافت کنند؛ لازم است بدانید که این رقم در شرکت‌های بیمه مختلف متفاوت است.احتمالا کروکی فرضی ترسیم شود.بهرحال باارسال این پیامک فعلا پرونده شمادر جریان است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ممکن به خاطر نداشتن کروکی دعوای شما رد شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن به خاطر نداشتن کروکی دعوای شما رد شده