مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم پارکینگ

باسلام
1-نحوه تقسیم پارکینگ آپارتمان نوساز از نظر قانون چگونه است یعنی پارکینگ طبقه همکف به چه طبقات و زیر همکف به کدام طبقات در یک مجتمع ده واحد تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته ب توافق ساکنین حین قرارداد است. اما معمولا هر واحد یک پارکینگ دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از شهرداری وکارشناس مربوطه باید پیگیری نمایید.

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

در تقسیم پارکینگ ها علی الاصول مالک یا سازنده پس از اخذ صورتمجلس تفکیکی با تنظیم تقسیم نامه محضری تعلق هر پارکینگ به واحد مورد نظر را تعیین می نماید.