مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام ما یه واحد در مجتمع 8 طبقه 16واحدی طبقه اول شمالی خریداری کردیم که سند آن هنوز صادر نشده و در مبایعه نامه خریداری شده ذکر شده پارکینگ و انباری دارد، سوال اینجاست که تعداد 8 واحد پارکینگ زیر پیلوت و تعداد 8 واحد دیگری در پارکینگ های زیر زمین هست لذا تعدادی از ساکنین پارکینگ های زیر پیلوت را گرفتن و توجیهشان اینه که ما زودتر واحد را خریدیم و این پارکینگ را انتخاب کردیم آیا این طریقه تقسیم درست هست یا خیر؟ راه حل چیست؟ آیا می‌شود تا زمان مشخص شدن پارکینگ هر کس هرجایی پارک کند؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام. ابتدا با توافق کلیه ساکنین و توسط هیات مدیره مکان پارکینگ برای هر واحد میتواند تعیین گردد. در صورت عدم توافق کلیه ساکنین ، روند شماره‌گذاری پارکینگ و واحدهای ساختمان توسط مامور و نماینده سازمان ثبت انجام می‌شود. به این صورت که از آخرین طبقه کار پلاک‌گذاری آغاز می‌شود و سپس از اولین طبقه واگذاری پارکینگ صورت می‌گیرد.
در واقع، مالکان با توافق نمی‌توانند بر سر تملک پارکینگ یا فضای خاصی به عنوان پارکینگ تصمیم بگیرند، بلکه فقط می‌توانند در مورد این‌که کدام پارکینگ را بردارند، توافق کنند.