مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

با سلام.بنده به خاطر خیانت جنسی همسرم از هم سه ماهه جدا شدیم. آیا با وجود وجود پیامک و تماس و اینترنت در پرینت خط همسرم و آن مرد. با داشتن 5فیلم واضح که همسرم در برابر من با آرامش به زنای خود اعتراف میکند و در ویدیوهایی دیگر در حضور سه تا از خواهرهای من به کار خود مبلغی که بابت رابطه های خود گرفته بیان میکند، میتوان به جرم زنا آنها را متهم کرد. حتی خانه ی آن فرد راهم نشان داد و با مراجعه من متواری شده. لطفا راهنماییم کنید. از نظر روحی بسیار اوضاع بدی دارم و احساس میکنم دیوانه شده ام چون با فشار من به جزییات خیانت های مکرر خود اعتراف کرده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به عنوان داشتن رابطه نامشروع از ایشان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید