مشاوره حقوقی رایگان - اموال برای طلاق

اگر زن و‌ مرد تصمیم به جدایی بگیرند، خونه به نام مادر زن بوده و اقا خریداری کردن و پرداخت کردن اما به نام همون مادرزن موند و اینکه لوازم منزل رو‌ همه رو اقا خریده و اینکه ماشین ثبت نامی بوده و به نام خانم هست اما پرداخت ها با اقا بوده، به حساب خانم میفرستادن و‌ بعد الان ماشین به نام خانم هست، ایا در صورت طلاق، از اون خونه و‌ ماشین چیزی نصیب اقا میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بتوانید مواردی را که فرمودید اثبات کنید همه را پس می گیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات موضوع تحت شرایطی می توانید پس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ارتباطی به طلاق ندارد زوج الان هم می توانید اقدام نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت شرایطی میتوانید پس بگیرید نیاز به مطالعه پرونده شما است موصوع مشابه داشتم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان دارد با دفاع مناسب و ادله

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دادخواست حقوقی بايد مطرح کرد و ربطی به طلاق ندارد. در صورت ادامه زندگی هم قابل طرح است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا بله ولی باید مستندات شما بررسی گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ربطی به طلاق ندارد زوج الان هم می توانید اقدام نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا سلام با ارائه فاکتور و پرینت پرداخت و شهادت شهود امکان بازگشت اموال تحت عناوینی حقوقی هست و ربطی به طلاق ندارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق احداث حقوقی با کمک وکیل دادگستری اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان بازگشت به استناد فاکتور و سایر دلایل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست حقوقی طرح کنید و اگر مدارکی مثل پرینت حساب . فیش های پرداختی و یا شهود باشد قابل اثبات است. چه قبل یا بعد از طلاق باشد.
در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بتوانید این موارد را اثبات کنید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر مگر آقا بتونه اثبات کنه که خیلی راحت نیست

یک وکیل :

سلام؛زوج محترم،برای رسیدن به پاسخی قاطع در موضوع مطروحه،بنابه ترتیب مطالب تان که درج فرمودید میتوان پاسخی دقیق داد نه پاسخی کلی.
واما والبته بفرمائید که اگرقراربوده ثمن(وجه)خودرو را شما به حساب همسرتان واریز بفرمائید پس چرا خودروبه نام ایشان ثبت و سفارش شده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اسناد و مدارک توسط دادگاه مورد بررسی قرار گیرد