مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی پلیس

با سلام ، دریک تصادف ماشین ، اینجانب به دلیل عدم اطلاع از اعتراض به کروکی پلیس در کلانتری به خاطر مجروحییت سرنشینان اقرار نمودم که مقصر هستم ، حال پرونده به دادگاه ارجاع داده شده در جلسه خسارت ماشین زیان دیده قاضی گفت که چون در اقرار اولیه اعتراف کردی حق اعتراض ندارید. آیادر دادگاه می توانم به کروکی پلیس اعتراض وارد کنم ودر خواست نمایم که مجددا توسط هیات سه نفره بررسی شود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقرار به تقصر بمنزله پذیرفتن کروکی نیست مگر آنکه شما نسبت به کروکی نیز اقرار به پذیرفتن آن نموده باشید در غیر اینصورت حق اعتراض خواهید داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در دادگاه درخواست اعتراض به کروکی و نظریه افسر راهنمایی و درخواست ارجاع موضوع به هیات سه نفره را مطرح نمایید