مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت پذیره وقف

با سلام
اینجانب درسال 1396 یک باب مغازه موقوفه مسجدجامع یزد را با قیمت 350 میلیون تومان به شخص ثالثی فروختم و نسبت به پرداخت پذیره اعلامی از سوی هیئت امنای مسجد به میزان 22 درصد اقدام کردم
بعد از پرداخت چک ها متوجه شدم پذیره ساختمانهای تجاری 7 درصد و مسکونی 22 درصد می باشد بنابر این با مراجعه به متولی امر موضوع را با ایشان درمیان گذاشتم و ایشان اعلام کردندکه شما پرداختتان را انجام دادین و قابل بازنگری نمی باشد
از قضا آخرین چک که به مبلغ 13400000 تومان بود با اشتباه بانک به مبلغ 1340000 تومان پاس شد
در همین زمان نیز با متولی امر تماس گرفته شد و خواستار بررسی مجدد پرونده پذیره شدم
ولی ایشان با تندرویی گفتندشما چکها را پاس کردین و دیگر با بنده تماس نگیر
بعد ازگذشت حدودیک سال ازموضوع ازطرف متولی مسجد بابنده تماس گرفتند که چکتون به اشتباه پاس شده و خواستار مابقی طلب شدند که اینجانب خواستار بررسی مجدد پرونده شدم.
متولی مسجد با گرفتن وکیل و برگرداندن مبلغ پاس شده چک به حساب بنده از طرف بانک چک رابصورت دستی برگه نمودند و پیگیرقضایی موضوع شدند تا بحالا که حکم جلب بنده را هم گرفتند
خواستم ببینم بهترین اقدامی که میشه انجام داد چی هست؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در اینگونه پرونده ها بهترین اقدام گرفتن وکیل است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای دادن پاسخ صریح باید جزییات موضوع بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.