مشاوره حقوقی رایگان - سند صلح

با سلام
در صورتی که فردی خانه خود را به صلح گذاشته باشد قبل از فوت بیماری آلزایمر داشته باشد (به اثبات رسیده است) آیا می توان سند صلح را باطل کرد؟
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صلح در زمان بیماری باشه قرارداد باطل است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر اثبات شوددر زمان بیماری وفراموشی این کارا انجام داده چون فاقد اختیار بوده بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شخص محجور تلقی گردد و در زمان حجر صلح تنظیم شده باشد قابل ابطال است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در زمان حجر صلح تنظیم شده باشد قابل ابطال است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود در زمان قرارداد محجور بوده قابل ابطال است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در زمان حجر صلح تنظیم شده باشد قابل ابطال است