مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پرونده و سند گذاشتن

سلام میخواستم بدونم که کسی که پروندش رفته پیش قاضی محترم شعبه کشیک دادسرا بعدش قاضی بهش حکم داده باشه اگه اون فرد سند بزاره بیاد بیرون تا چه وقتی بیرون هستش آیا دوباره برمیگرده؟ جرمشم تخریب ماشین از طریق اسید پاشی بوده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تا وقتی که قاضی احضار نکرده ودر خصوص جرم شما رای صادر نشود.بله اگر جلب به دادرسی شوید که برگردانده می شوید.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام. بعد از صدور رای و قطعیت حکم در صورت تعیین حبس برگرداننده میشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده به دادگاه ارسال میشه و در صورت صدور حکم باید برید زندان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانی که حکم دادگاه صادره قطعیت پیدا نماید و از طریق اجرای احکام شما را احضار نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا زمان صدور حکم قطعی در دادگاه کاری با او ندارند