مشاوره حقوقی رایگان - انتقال کارمند از بجنورد به مشهد درون دستگاهی

باسلام و عرض ادب
بنده کارمند دستگاه اجرایی،فرزند ایثارگر(بیش از 6 ماه جبهه)متقاضی انتقال درون دستگاهی از بجنورد به مشهد هستم. آیا امکان پذیر است و طبق چه مستندی؟
سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

به نیروی انسانی اداره ذیربط مراجعه نماییدد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انتقال درون دستگاهی با موافقت بالاترین مقام دستگاه صورت خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید