مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی

با سلام.
مجاور ضلع شرقی ملک مسکونی ما چند قطعه تجاری وجود دارد که ظاهرا از شهرداری و با حمایت آنها پروانه تجاری 3 یا 4 طبقه گرفته اند. چنانچه این ملک ساخته شود خانه ما از صد‌درصد ضلع شرق با ساختمان مرتفع مواجه شده و کاملا سایه اندازی خواهد داشت و قطعا در قیمت بنا اثر زیادی می‌گذارد. در حال حاضر چه اقدامی می‌توانیم داشته باشیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبق مقررات ساخته شده باشد کاری نمیشه کرد

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
چنانچه اقدام ایشان طبق مقررات و مجوزات اخذ شده انجام گردد ، نمیتوان ممانعتی ایجاد نمود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق بازرسی شهرداری پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر طبق مقررات روحانی مجوز است کرده باشد اقدام متصور نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از سهرداری جواز گرفته ساخت و ساز او موردی ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بابت سایه اندازی خسارت نمی دهند نهایتا اگر تخلفی صورت گرفته باشد جریمه خواهند شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درود از طریق بازرسی شهرداری پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول از شهرداری و سپس از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید