مشاوره حقوقی رایگان - خرید وام ازدواج

سلام وقت بخیر میخام یه وام ازدواج بخرم میخاستم بدونم چه قوانینی رو باید رعایت کنم که کلاهبرداری نشه از من.ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام-باید قرارداد در صورت مجاز بودن به انتقال وام نزد بانک وام دهنده و یا در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود و مراقب تعهدات و مسولیتهای قراداد باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خرید و فروش وام غیرقانونی است و در هر صورت امکان سوء استفاده وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این کار غیر قانونی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اینکارا نکنید چرا که قانونا وام ازدواج قابل خرید و فروش نیست و قانون شما را حمایت نمیکند