مشاوره حقوقی رایگان - حکم خودزنی در منطقه جنگی

سلام. سوال. به گزارش یگان مربوطه یک نیرو رزمنده بعد 32 ماه حضور در جهبه موقعی که برگ تسویه حساب در دستش بوده به تایید یکی از همرزمان و حتی یگان مربوطه. به گفته گزارش لشگر نام برده یکی را کشته و بعد خودش . ماهم به دليل اينکه لشگر مربوط برای گفته مدرکی همچون پزشکی قانونی حکم قضایی آن زمان ندارد ارائه بدهد وهمچنین پرونده پرسنلی ایشان به دليل نامعلوم مفقود شده . و همچنین چه لزومي دارد نیرویی که منطقه جنگی حضور دارد وزنده ماندن وزندگی کردن لحظه ای است به دلیل بارانی از فرود انواع گوله های مختلف برسر رزمنده. و همچنین بودن آن گزارش واهی کذب در منطقه جنگی بدون اینکه جای نگه داری وبایگانی باشد . و عدم و مفقود شدن پرونده سنلی در يگانی که دارای اطاق بایگانی عریض و طویل است جای سوال دارد؟ و ما به همان دلایلی که در فوق ذکر شد شکایت منابع انسانی ستاد کل مسلح را در دیوان جهت ابطال کلیه گزارش ها یی که در منطقه جنگی علیه رزمندگان را داده ایم .وبعد اعاده دادرسی .حالا گفتم در دیوان موفق می شوم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.