مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران و جانبازان

با سلام
بنده از 11/98 تا زمان حال بصورت مداوم بصورت نیروی طرحی وزارت بهداشت مشغول به خدمت هستم. ولی پرونده جانبازی پدرم در انتظار کمیسیون پزشکی هست. میخواستم بپرسم تا چه زمانی برای تحویل مدارک جهت تبدیل وضعیت مهلت دارم و آیا محدودیت زمانی جهت تحویل مدارک وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در اولین زمان ممکن مدارک خود را ارائه کنید