مشاوره حقوقی رایگان - تعهد تقسیم ارث بعد از مرگ به یک نفر

سلام. پدر من یک زن دوم داره که از زن دوم دو تا پسر داره و از زن اولی دو تا دختر مادرم با ازدواج دوم پدری مخالف بود اما پدری گفت که تعهد میدهد که بعد از مرگش تمام اموال به نام مادرم( زن اول) باشه و به دومی و بچه هاش چیزی نرسه ( به دلایل شخصی اون زن حقش نیست) سوالم اینه آیا امکان دارد که یک فرد در زمان خود وکالت نامه تعهد یا چیزی بدهد تا اموالش بعد از مرگ به نام کس دیگری بخورد؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر چنین وکالتی هم داده شده باشد بعد از فوت به وکالت اثر قانونی نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با وکالت نامه خیر امکان ندارد
ولی میتوان در زمان حیات خود ، اموال را با عقد بیع یا صلح یا هبه به دیگران منتقل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر چنین وکالتی به فرض وجود با فوت باطل می‌شود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام قطعا و تحت هیچ شرایطی نمی تواند و تنها می تواند فقط تا یک سوم اموال خود را به هر کسی که می خواهد وصیت تملیکی نماید ولی همانگونه که گفتم به هیچ عنوان نمی تواند راجع به دو سوم باقیمانده تعیین تکلیف نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر چنین وکالتی به فرض وجود با فوت باطل می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سلام با وکالت نامه خیر امکان ندارد ولی میتوان در زمان حیات خود ، اموال را با عقد بیع یا صلح یا هبه به دیگران منتقل نمایید