مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام . پدر من اموالش رو به صورت رسمی در دفترخانه به نام من ،خواهر و مادرم به صورت قانونی ثبت کرد . حالا برادر بنده که حتی ناتنی هم نیست و قابل نفی نسب هست ادعا میکند پدرم صلح نامه ای مبنی بر اینکه بعد از مرگ من تمام اموال به آقای الف ( خودش ) میرسد دارد و هیچوقت هم این برگه را نشان نمیدن . آیا اگر چنین چیزی وجود داشته باشد انحصار وراثت و اسناد رسمی باطل میشوند؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام بسته به مفاد صلحنامه، موصوع واحد و تقدم و تاخر ان دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک قابل بررسی است ولی سند عادی تاب و توان مقابله با سند رسمی را در وضعیت فعلی نخواهد داشت مگر آنکه دلایل و مدارکی دال بر اصالت سند شخص مدعی باشد که تشخیص با دادگاه است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صلحنامه رسمی مقدم بر انتقال اموال موخر اولویت دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر ولی باید مفاد صلح نامه شما بررسی گردد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بشود ممکن است ولی لازم است اسناد بررسی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصولا خیر ولی باید مفاد صلح نامه شما بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هر دو رسمی یاشند بستگی به تقدم وتاخر دارد