مشاوره حقوقی رایگان - آب چشمه در داخل ملک شخصی

بنده در روستایی یک ملک 200 متری خریداری کرده ام آب چشمه ای از بالای روستا جریان دارد که از داخل ملکهای مسکونی اهالی (و ملک اینجانب) میگذرد و در انتها به جوی آب متصل میشود. در ملک اینجانب لوله گذاری شده و آب از داخل لوله عبور میکند که گاهی به علت عبور برگهای گردو گرفته میشود.
با توجه به مراجعه هفته ای یکبار اینجانب مسیر آب گرفته میشود . اهالی درخواست کندن و تعویض لوله را دارند که لوله زیر منزل مسکونی قرار دارد و مستلزم زحمت و هزینه زیادی برای اینجانب میباشد . آیا بنده حق حذف لوله و تغیر مسیر آب از مسیر عمومی روستا را دارم ؟ اگر قرار بر تعویض باشد هزینه آن به عهده بنده خواهد بود ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

رفع مانع به هر طریقی به عهده شماست اما مسیر عبور را نمیتوانید تغییر دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه برعهده شما نیست و شما نمی توانید مانع تعمیر شود