مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگی

سلام . برای تعویض برگه سبز خودرو لیزینگی که پلاک از ابتدا به نام بنده بوده در تعویض پلاک وجود خود خودرو ضروریه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منظور صرفاً برگ سبز هست و می خواهید قید کلمه رهن را از برگ سبز حذف گردد وبرگ سبز مجدد دریافت نمایید نیاز به خودرو نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر میخواهید خودرو را از حالت رهن کارخانه به نام خود در آورید . خبر لازم نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فقط میخواهید کلمه رهن حذف شود نیاز به وجود خودرو نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر نیازی به همراه داشتن خودرو نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر نیازی به همراه داشتن خودرو نیست