مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام من استخدامی سال 88 در ناجا هستم که در سال 96 به دلیل فرار از خدمت اخراج شدم رسمی بودم دادگاه نظام فقط جریمه نقدی برام رای داد ولی یگان خودم برام اخراج زد بدون هیچ کمیسیونی،،، شروع غیبتم از تاریخ 11/10/95تا11/4/96طول کشید آیا راهی هست برگردم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید نسبت به رای صادره از کمیسیون بدوی اعتراض در کمیسیون تجدید نظر انضباطی بررسی مجدد گردد و در نهایت از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مریوطه پیگیری کنید و اگر امکان اعتراض هست اعتراض نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله در دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح نمایید