مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از والدین به علت فحاشی و کتک زدن

با سلام من یک دختر 25 ساله هستم که به مدت 7 سال است که با مادرم درگیر هستم او آدم عصبی است. در این مدت بارها به من فحاشی کرده و از کلمات رکیک استفاده کرده و پدرم را بر علیه من کرده تا کتکم بزند،تا الان چندین بار مورد حمله پدرم قرار گرفتم و تا حد مرگ کتک خوردم،آیا امکان شکایت از آنها وجود دارد؟آیا قانونی وجود دارد که آنها بعد از رای دادگاه دیگر نتوانند به زندگی من نزدیک شوند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به عنوان ضرب و جرح از انها شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله در خصوص فحاشی و ضرب و جرح میتوانید شکایت کنید یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به پلیس 110 زنگ بزنید و سپس نامه پزشک قانونی بگیرید و بعد درخواست مطالبه دیه نمایید و