مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک

سلام وقتتون به خیر خسته نباشید. پدر بنده ملکی را دو سال پیش اجاره داده سال گذشته مجدد تمدید کرده با شرط اینکه قصد فروش ملک را دارد. در حال حاضر پدرم ملک را فروخته و وقت مستاجر هم در 1400/8/1 تمام شده. دو ماه جلوتر هم اخطار داده شده. اکنون مالک جدید برای تسویه مبلغ، خانه را خالی می‌خواهد و پدر بنده هم با پول فروش این خانه ، خانه دیگری خریداری کرده( خانه جدید برای سکونت خودمان هست چون الان اجاره نشین هستیم ولی برگه ای نوشته نشده) که باید تا 10 روز آینده تسویه کند در غیر این صورت معامله فسخ خواهد شد. مشکل اینجاست که مستاجر ما یک ماه زمان برای تخلیه می‌خواهد یعنی اواسط برج 9 که در این صورت ما به مشکل میخوریم. البته دو ماه جلوتر گفته شده که پیگیر خانه جدید باشد ولی کوتاهی کرده است. در حال حاضر ما می‌توانیم حکم تخلیه فوری بگیریم یا خیر؟؟ ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است توافقی از مستاجر بخواهید منزل را تخلیه کند چون تخلیه از طریق شورا زمانبر خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بهتر است توافقی از مستاجر بخواهید منزل را تخلیه کند