مشاوره حقوقی رایگان - حکم تمدید اجاره و شکایت مجدد

باسلام
در تاریخ 10 اردیبهشت 1400 موعد اجاره ما تمام شد و صاحبخانه شکایت کرد و حکم تمدید ملک مورد نظر ابلاغ شد پس از آن صاحبخانه اسباب خود را به منزل دیگری برد و طبقات مورد استفاده خودش را اجاره داد و مجدد شکایت کرد و ظرف مدت چندروز حکم تخلیه برای ما اومد که در مدت 3 روز تخلیه کنیم ولی ما جایی رو گیر نیاوردیم آیا وقتی حکم تمدید اومده با این نقشه میتونن حکم تخلیه فوری بدن ؟

پاسخ ها :

زهرا اکبری

زهرا اکبری :

در صورتی که حکم امیدی اومده تا یکسال شما میتونید قرارداد و تمدید کنید