مشاوره حقوقی رایگان - ماموریت آموزشی

با سلام
من فرزند شهید هستم و مدرک کارشناسی داشتم ولی چون ماموریت گرفته بودم تا بحال یه رشته دیکه رو با هماهنگی آموزش محل کارم شروع کردم و سه ترم مامور شدم ترم چهار کارگزینی گفته از بنیاد استعلام کنین بپرسین یکی مدرک لیسانس باشه میشه مامور بشه دوباره لیسانس بگیره طبق ماده 12 در هر مقطع یکبار میشه محل کارم نامه زده بنیاد بنیاد جواب استعلام رو منفی داد گفتن ما ماده رو تفسیر کردیم مگه میشه قانون رو تفسیر کرد نظر شخصی داد؟ لطفا راهنمایی کنینن ماموریتم داره لغو میشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید از بنیاد به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت به تصمیم بنیاد شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو است. شما میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید.