مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام و درود
میخواستم بدونم بنده خانمم 3 ماه هست از منزل رفته با میل خودش و بنده عدم تمکین زدم، میخواستم بدونم توی این مدت هیچگونه رابطه زناشویی نداشتیم، اگر تا قبل از دادگاه موردی باشه تاثیری هم در عدم تمکین هم داره یانه؟
و چگونه میتونم درخواست پزشک قانونی داشته باشم جهت اثبات اینکه زناشویی نداشتم؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

چنین امکانی وجود ندارد که شما تقاضای پزشک قانونی کنین مگر به جرم رابطه نامشروع شکایت کنین

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر ادعایی نسبت به رابطه نامشروع داشته باشید در دادسرا مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است. می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بدون دلیل نمی توانید مگر دلیل محکم داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بدون دلیل نمی توانید مگر دلیل محکم داشته باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدون دلیل نمی توانید مگر دلیل محکم داشته باشید