مشاوره حقوقی رایگان - اکانت حذف شده اینستاگرام

سلام..ببخشید.. من چندروز پیش یه نفر بدون هیچ دلیلی بهم پیام داد و شروع کرد فحش دادن وقتی میخواستم ببینم کیه پیجش رو دیلیت زده بود...ولی یه اسکرین از پیجش قبل از حذف اکانتش دارم...آیا میتونین کمکم کنین بفهمم کیه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت شرایطی بله امکان به توضیحات بیشتر از طرف شما دارد تا راهنمایی کنم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان شکایت خود را طرح کنید و از طریق پلیس فتا موضوع بررسی و احراز خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به پلیس فتا مراجعه نمایید