مشاوره حقوقی رایگان - ملک واگذاری

بنده یه ملکی از پدرم به من واگذار شده قولنامه ای. حالا خواهرانم رفتن سند مشاع از ثبت گرفتن و ادعای حق دارن درحالی که پدرم درحضور اونا واگذار کرده. حتی یه ارثی دل بخواه به خواهرام داده و اونا هم امضا کرده که ما حق خود را از پدرمان گرفتیم هیچ اعتراضی هم بعد نداریم اونم قولنامه ای و شاهد امضا کرده
حالا میخوام بدونم چه جوری سند ورثه ای گرفتن و آیا میتونن ملکی که به من واگذار شده اونا ادعای ارث از طریق سندهایی که گرفتن داشته باشن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی توانند ادعایی داشته باشند.
و شما می توانید برای ملک خود سند بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا مالکیت خود را ثابت سپس می‌توانید اگر در قدرالسهم شما تصرفات غیر قانونی داشتند آنها را باطل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اثبات بیع و اثبات مالکیت و ابطال سند رسمی را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالکیت خود را ثابت کنید سپس اگر در قدرالسهم شما تصرفات غیر قانونی داشتند آنها را باطل نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام شما میتوانید برای ملک سند بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست ابطال سند و الزام به انتقال سند بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مالکیت شما مسجل می باشدبیع را اثبات نمایید سپس جهت ابطال سند اقدام کنید