مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

با سلام و خسته نباشید، بعد از مرگ پدر مادرم قیم من میشود و قبل از 18 سالگی که صغیر محسوب میشدم سهمم را به برادر بزرگ صلح رسمی نموده البته با اجازه دادستان،قیم فوت شده ،آیا چیزی از ماترک مرحوم پدرم به من میرسد؟ ؟
در صلح نامه چیزی برام منظور نگردیده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تحت شرایطی ابطال صلحنامه را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با اجازه دادستان نقل و انتقال انجام شده است خیر قابل ابطال نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا مشخص بشود که سهم شما از ماترک پدر ، چرا به اسم برادرتان ، صلح شده است
و سپس اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بااجازه دادستان نقل و انتقال انجام شده است خیر قابل ابطال نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت باید مصلحت مالی شما توسط قیم رعایت میشده این است که می بایست ابطال صلحنامه را بخواهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اصولا بااجازه دادستان امکان ابطال نمی باشد علت صلح راپیگیری نمایید