مشاوره حقوقی رایگان - ستاد دیه

با سلام آیا امکانش هست که ستاد دیه بدون درخواست شخصی بنده و بدون مدارک و ضامن دیه را از طرف اینجانب بپردازد چون الان همچین جریانی برای من پیش آمده ستاد دیه بدون اطلاع بنده دیه رو به مبلغ440000000ملیون تومان پرداخت کرده و الان بعد چندین ماه برعلیه من شکایت کرده

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

یعنی چی؟باید مدارک را رویت کنم یا توضیح بیشتری دهید از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بررسی شود تا علت مشخص گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله ممکن است به عنوان بازیافت مبلغ پرداختی مراجعه کنند.