مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام
الزام به تمکین خانم بنده اجرا شده و تمکین نکردند حال دو سوال داشتم:
اولا جهت اثبات تمکن مالی با حقوق ماهیانه حدود 10 میلیون تومن قاضی اجازه ازدواج مجدد به بنده می دهد؟
ثانیا نیاز به دو منزل جهت ازدواج مجدد هست یا یک منزل با وسایل اکتفا می کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود
سوال اول احتمالش زیاد است.
سوال دوم دو منزل

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بستگي به شرايط و عرف و عادت محل و مذهب و مرجع ديني دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم تمکین و ناشزه بودن زوجه میتواند دادخواست ازدواج مجدد را تقدیم نمایید و موضوع اصلی این است که در ازدواج مجدد باید عدالت بین زوجین برقرار گردد و دو منزل یا یک منزل ملاک نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و شما باید دادخواست تجویز ازدواج
مجدد را اقامه نمایید و درصورتی که قبلا حکم ناشزه بودن زوجه صادر شده باشد ، حکم به اجازه ازدواج مجدد صادر خواهد شد
بله باید دو منزل مستقل
برای هر کدام از زوجین ، تهیه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله باید دادخواست تجویز ازدواج بدید حکم به ازدواج مجدد صادر خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تجویز ازدواج مجدد را اقامه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله و شما باید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را اقامه نمایید