مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام خسته نباشید
یه ابلاغیه برام آمده که در تاریخ فلان به خاطر شکایت از شما به خاطر نگهداری یک لیتر شراب دست ساز به اجرای احکام بیایید ،، لطفا راهنماییم کنید و چه حکمی بهم میدهند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ابلاغیه از اجرای احکام ارسال شده ، حکم قبلا صادر شده است
و مجازات جزا نقدی خواهید داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم وجود سابقه حسب مورد به حبس کوتاه مدت یا جزای نقدی محکوم خواهید شد