مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک چندتا موتور

یک موتور فروش از کپی مدارک من ده تا موتور زده به نام من منم خبر نداشتم تا اینکه یک موتور جدید خریدم برای زدن سند مدارک فرستادم بعدش کفتن پلاک هات خلافی داره یک میلیون الان من چیکار کنم تا هم توقیف پلاک هارو بکیرم هم از بنده خدا شکایت کنم.ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت سوگ استفاده از مدارک هویتی، جعل و استفاده از سند مجعول از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شکایت جل واستفاده از سند مجعول مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان جعل و استفاده از سند جعلی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود می توانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند جعلی شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عنوان جرم جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با عنوان جعل و استفاده از سند جعلی شکایت کنید