مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه فرزند

به دلیل ترنس بودن همسرم برای بارداری می‌خواهیم از اسپرم اهدایی استفاده کنیم. وکیل مرکز اهدا دهنده عنوان کردند که مسئولیت گرفتن شناسنامه با والدین است و مرکز به هیچ عنوان مشخصات اهدا دهنده را به ثبت احوال ارائه نخواهد داد. آیا ممکن است ثبت احوال با دادن شناسنامه به نام من و همسرم مخالفت کند؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما از مرکز رسمی اهدای اسپرم استفاده می نماید لذا در خصوص اخذ شناسنامه مشکلی بنظر ایجاد نخواهد شد

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

بله به احتمال زیاد هنگام گرفتن شناسنامه دچار مشکل شوید زیرا قانون مدونی در مورد اهدای اسپرم در کشور ما وجود ندارد تنها قانون اهدای جنین داریم که آن هم از جهات مختلفی ناقص می باشد و شرایط خاصی را برای اهدای جنین معین کرده است. برای اطلاعات بیشتر میتوانید با بنده تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه به اینکه در مورد اسپرم اهدایی در کشور ما الیرغم اینکه انجام میشود ولی قانون خاصد وجود ندارد ولی منعی هم ندارد.
در صورت تولد نوزاد به این صورت در پرونده اصلی کودک نام پدر اصلی کودک و شما ذکر میشود ولی در شناسنامه ملحق به شما و همسرتان است. در صورت مخالفت ثبت احوال میتوانید به دادگاه مراجعه و دلایل خود را ارایه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صدور شناسنامه بنام شما و همسر صادر می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شناسنامه صادر خواهد شد نگران نباشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. مشکلی بابت اخذ شناسنامه نخواهید داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکلی بابت اخذ شناسنامه نخواهید داشت

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شناسنامه به نام اهدا گیرنده ثبت می شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام درصورتي كه حكم دادگاه باشد مشكلي در اخذ شناسنامه نخواهيد داشت