مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه به دو نفر

با سلام. ما در سال 97 خانه ای خریدیم که قولنامه هم داریم خونه به اسم مادر طرف بودش مبلغ پرداخت کردیم ولی شخص سند به نام نمیزد و ما رفتیم ازطیق نهادهای مربوطه سند خونه رو به نام مادرم کردیم و چند ماه بعدش خونه رو به یه شخص دیگری فروختیم با قول نامه و رفتیم در دفترخانه سند به اسم اون شخص زدیم تمام مراحل بصورت قانونی خودمون انجام دادیم الان بعد از دوسال یه شخصی به ما زنگ زده میگه من دو ماه پیش خونه رو خریدم از مالکی که ما ازش خونه خریدیم به قیمت الان ایا برای ما مشکلی درست میشود؟ فکر کنم اون شخص از سند قبلی که به ما نمیداد استفاده کرده باشه و اینکه ما سند گرفتیم چگونه یند این شخص ابطال نشده؟
با تشکر اگر جواب بدین ما رو از نگرانی در بیراید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما میتوانید به هیات نظارت شکایت کنید تا سند دوم ابطال شود و از لحاظ کیفری هم برای این شخص مجازات تعیین شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نگران نباشید معامله شما کاملاً قانونی و صحیح بوده و شخصی که مبادرت به خریدنمودت باید نحوه نقل و انتقال مالکیت خود را اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر ، شما مالک محسوب میشوید و شما به اداره ثبت مراجعه نمایید و درخواست ابطال سند اول را بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شما مالک بوده اید درخواست ابطال سند دوم را از طریق هیات نظارت مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید منتظر باشید شکایت کنند تا اسناد خود را ارائه دهند. احتمالا با مبایعه نامه فروخته است