مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

با سلام
اینجانب خانم متاهل یک خواهر 11 ساله دارم که در حال حاضر نزد من زندگی می کند.
مادرم بیماری صعب العلاج دارد و خود به مراقبت احتیاج دارد و پدرم مجبور به ترک شغل خود و مراقبت از مادرم شده و وضعیت مالی خوبی هم ندارند.
آیا امکان انتقال حضانت خواهرم به من وجود دارد؟
در حال حاضر یک برگه محضری تنظیم شده ولی در خصوص انتقال نام خواهرم به عنوان فرزند خوانده هیچ کاری انجام نشده
هیچ جد پدری هم وجود ندارد و در حال حاضر مخارج این کودک با من است.
ضمن اینکه بنده قصد مهاجرت دارم و الان بین این دو راهی گیر کرده ام چون در صورتی که خواهرم فرزند خوانده ام نباشد نمی توانم او را با خودم ببرم و از طرفی قوانین فرزندخواندگی بسیار پیچیده است. من نمی توانم این کودک را تنها بگذارم چون والدینم قادر به نگهداری از او نیستند و هیچ گزینه ی دیگری جز من وجود ندارد.
پیشاپیش از راهنمایی هایتان سپاسگزارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید تحت عنوان کفالت اقدام نمایید.می توانید رضایت پدر ومادر را مبنی بر خروج فرزند بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ایشان از سن حضانت خارج می باشد فقط بحث ولی قهری است جهت خروج از کشور که با اذن پدر انجام می پذیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با رضایت ولی می‌توانید او را از کشور خارج کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درود ایشان از سن حضانت خارج می باشد فقط بحث ولی قهری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر امکان فرزند خوانندگی وجود ندارد
باید جداگانه برای ایشان ویزا بگیرید تا بتوانید ایشان را از کشور خارج نمایید