مشاوره حقوقی رایگان - جلب‌ شاهد

سلام‌ بنده‌ مدت 5ماه‌ پیش‌ با همسایه‌ خود درگیر شدم‌ و ایشان‌ به‌ بنده‌ تهمت‌ ناروا‌‌ افترا و هتک‌ حیثیت‌ کردند‌ بنده‌ شکایت‌ کردم‌ و شاهد به‌ دادگاه‌ معرفی‌ کردم‌ ولی‌ شاهد حاضر نشده‌ و پرونده‌ بنده‌ به‌ دلیل‌ نبودن‌ ادله‌ کافی‌ قرار منع‌ تعقیب‌ و تجدیدنظر صادر شده. لطفا راهنمایی‌ کنید توراخدا آبرویم‌ در میان‌ است

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در شکایت شما مدعی موضوعی هستید که نیازمند اثبات است باید دلایل و مدارک خود را ارائه دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید درخواست نمایید شاهد توسط مرجع قضایی احضار شود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کسی که ادعایی دارد با دلایل و اسناد خود را ارائه نماید