مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

با سلام پسری 20 ساله هستم ک با دختری 15 ساله ارتباط مجازی داریم 2 سال هست ک بنده عاشق دختر هستم و او هم عاشق من رابطه جنسی نداشته ایم ولی خانواده دختر بخاطر سابقه اعتیاد من و حرف های مردم (با دخترت رابطه داره، عکس لختی داره و..) مخالف ازدواج من با دخترشون هستن در این 2 سال بنده 2 بار توسط خانواده اش مورد ضرب و جرح قرار گرفتم ولی بخاطر دختر شکایتی نکردم حال امکانش هست پدر دختر از من بخاطر دوستی با دخترش شکایت بکند؟ ایا میتواند قانوناً جلوی ازدواج ما را بگیرد؟ ایا میتواند از لحاظ قانونی با زور و اجبار جلوی ازدواج دختر را بگیرد؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

امکان شکایت روابط نامشروع تحت شرایطی وجود دارد.
دختر با کره برای ازدواج نیاز به اذن ولی دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند نیت شما در این امر خیر می باشد و شکایت پدر علیه شما در خصوص رابطه نامشروع به نظر به علت عدم سوء نیت شما قابل رد خواهد بود ولیکن در نظر داشته باشید که ازدواج دختر باکره نیاز به اذن ولی خواهد داشت لذا رضایت پدر ایشان را جلب نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،امکان شکایت رابطه نامشروع وجود دارد.
برای ازدواج اذن پدر الزامی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند مانع ازدواج دخترش بشه.
ولی شکایت رابطه نامشروع نتیجه ای نخواهد داشت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دختر با کره برای ازدواج نیاز به اذن ولی دارد.