مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک وقفی سند دار شش دانگ وقف خاص طلق

با سلام پدر من 40 سال پیش یک زمین وقفی را از باجناق خود خریداری کرد و 10 سال پیش تونست سند بگیره البته 2سال پیش پدرم فوت کرده و ملک وقف خاص هست و سند شش دانگ وقف خاص طلق داره
2 تا سوال دارم
اول . ملک را برای مزایده گذاشتیم و مبلغ مزایده مشخص شد ولی دادگاه با وجود اینکه ملک سند داره و بنام پدر من هست مزایده را انجام نمیده و میگه باید متولی اجازه فروش بده و متولی هم رضایت نمیده باید چکار کنیم
دوم. خانواده همسر دوم پدر من 2سال هست که بعد از فوت پدر همین خانه را که وقفی هست و سند بنام پدر من هست راتصرف کردن آیا میشه درخواست خلع ید کرد و تخلیه را گرفت
با تشکر از سایت محترم و وکلای عزیز

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در خواست خلع ید انها را بدهید و میتوانید الزام متولی را از دادگاه بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، مال وقفی قابل فروش نیست مگر با اجازه اداره اوقاف و متولی وقف
بله شما باید درخواست تقسیم ترکه و مهر و موم ترکه را به طرفیت همه وراث مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق قانون مال وقف شده قابل نقل و انتقال نخواهد بود و شما بایستی دادخواست تقسیم ترکه تقدیم نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در خواست خلع ید انها را بدهید و میتوانید الزام متولی را از دادگاه بخواهید