مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام فاطمه

سلام.من دخترم نه روزشه. شوهرم بدون هماهنگی با من اسم دخترمونو فاطمه گذاشته ولی من دوست داشتم دلارام باشه. من چند ماهه دخترمو دلارام صدا میکردم و به اطرافیان هم میگفتم دلارام اسم دخترمونه. حالا به هیچ عنوان نمیتونم با اسم فاطمه کنار بیام. با دادگاه حرف زدم گفتن ما مشکلی برای تغییر اسم نداریم باید از ثبت احوال پیگیری کنید و اونا رو راضی کنید که مخالفت نکنن. بنظرتون اگه درخواست بدم قبول میکنن که اسم دخترمو به دلارام تغییر بدم یا حداقل اسم دلارام رو کنار اسم فاطمه بیارم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر اداره متقاعد نشدن شکایت کنین علیه اداره در دادگستری جهت تغییر نام

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در خصوص تغییرنام باتوجه به پرونده های که داشتم خدمت شما عرض کنم باید یک سری موارد را در نظر بگیرید چون فقط 1بار می توانید اقدام نمایید لذا پیشنهاد میشود از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با در نظر گرفتن موارد و شرایطی میتوانید این کار را انجام دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید ابتدا از طریق اداره ثبت احوال پیگیری و در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید ابتدا از طریق اداره ثبت احوال پیگیری و در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام گردد