مشاوره حقوقی رایگان - متهم به دزدی و فحاشی سیم کارت گم شده

سلام و خسته نباشید
من یک سیم کارتی رو گم کردم، سیم کارت دانش آموزی بود و به خاطر کارای زیادش نرفتم که بسوزونمش، در خانه هم اطلاع داشتند که گم کرده ام، یک آقایی اومدن دم در خونمون و گفتند در فلان تاریخ از انبارمون دزدی شده و یک شماره به من زنگ زده و گفته که انبار آتیش گرفته و رفتن اونجا، بعدشم در طی تماس تلفنی به همدیگه فحاشی کردن، سیم کارت به نام من بوده و الان از من شکایت کرده، البته هنوز پیامکی دریافت نکردم که ازم شکایت شده باشه، ولی یه عکسی رو بهم نشون داد که شمارم توش بود و نذاشت متن رو بخونم، حالا تکلیف من چیه؟ ممنون میشم پاسخ بدید
مرسی از لطفتون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین برین تو سامانه ثنا خودتون اگر شکایت شده باشه مشخص است