مشاوره حقوقی رایگان - ماشین خریداری شده معیوب

با سلام
حدود دو هفته پیش از طریق سایت، خودرویی خریدم، فروشنده گفته بود که ماشین کاملا سالم و بی رنگ و ضربه هست.کولر سالم و...
در زمانی که ماشین و معامله کردم یک روز بعدش برای مادرم اتفاق بدی افتاد و همش بیمارستان بودیم و از ماشین در این سه چهار روز استفاده نکردم بعد از چند روز برای اولین بار فهمیدم ماشین ایراد فنی دارد چند تا مکانیک بردم هنوز کسی نتونسته عیبش را برطرف کند و کلی هم هزینه کردم.در حال حاضر سوال من اینه که می تونم معامله را فسخ کنم ( چندین بار به فروشنده زنگ زدیم اما به عمد پاسخ نمیده)
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اختیار فسخ خودرا در قرارداد ساقط ننموده باشید بله می توانید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خودرو عیوبی مخفی داشته و در زمان معامله برای شما روشن نبوده و بعدا کاشف به عمل آمده که خودرو معیوب است در کارشناس رسمی دادگستری موضوع را تایید نماید و حق فسخ خود را ساقط ننموده باشید امکان فسخ وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تحت شرایطی میتوانید فسخ کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام فسخ به دلیل عیب فوری است باید فورا اظهارنامه بدهید